Живи, насолоджуйся, досягай...

Опитування
Чи потрібна на цьому сайті електронна бібліотека
Всього відповідей: 318
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
З Новим Роком
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 20 » Всеукраїнська літня школа органів студентського самоврядування «Написання та управління проектами у сфері студентського самоврядування»
18:48
Всеукраїнська літня школа органів студентського самоврядування «Написання та управління проектами у сфері студентського самоврядування»

З 11 по 16 червня 2011 року Студентською радою Волинського національного університету імені Лесі Українки спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національний студентський союз» проводилась Всеукраїнська літня школа органів студентського самоврядування «Управління проектами у сфері студентського самоврядування».

У межах заходу  відбувся ряд семінарів та тренінгів щодо вимог і критеріїв написання проектів, методів їх ефективної реалізації, організації командної роботи, шляхів залучення фінансових ресурсів для реалізації проектів тощо.

Для участі у заході необхідно було заповнити анкету, форма якої була розміщена на офіційному веб-сайті Національного студентського союзу nss.org.ua, та написати есе, які до 25 травня 2011 року надіслати на електронну адресу YaniHYPERLINK "mailto:Yani_Tsapuk@inbox.ru%20(обов'язкова"_HYPERLINK "mailto:Yani_Tsapuk@inbox.ru%20(обов'язкова"TsapukHYPERLINK "mailto:Yani_Tsapuk@inbox.ru%20(обов'язкова"@HYPERLINK "mailto:Yani_Tsapuk@inbox.ru%20(обов'язкова"inboxHYPERLINK "mailto:Yani_Tsapuk@inbox.ru%20(обов'язкова".HYPERLINK "mailto:Yani_Tsapuk@inbox.ru%20(обов'язкова"ruHYPERLINK "mailto:Yani_Tsapuk@inbox.ru%20(обов'язкова"  (обов'язкова копія – на govermentHYPERLINK "mailto:goverments@gmail.com"sHYPERLINK "mailto:goverments@gmail.com"@gmail.com).

Таким чином учасниками літньої школи стали активні студенти з усіх куточків України, а саме із Луцька, Львова, Мукачева, Дублян, Чернівців, Тернополя, Харкова, Полтави, Луганська, Запоріжжя.

Перший день літньої школи розпочався презентацією роботи Студентської ради Волинського національного університету, яку підготувала і репрезентувала Голова студентської ради Цапук Яна Володимирівна. На даному заході був присутній ректор Волинського національного університету ім. Лесі Українки – Коцан Ігор Ярославович, який особисто побажав студентам плідної праці і гарного відпочинку.12 червня відбувся «Фандрайзинг для органів студентського самоврядування», який провела Алла Дубровик, член наглядової ради НСС, кореспондент газети «День». Цього ж дня віце-президент НСС Олена Гоменюк провела учасникам літньої школи тренінг «Написання проектів у сфері студентського самоврядування». 13 червня робочий день розпочався тренінгом-презентацією «Лідерство і організаційна діяльність в студентському самоврядуванні», яку підготував віце-президент НСС – Кращенко Юрій. В другій половині дня практичний психолог психологічної служби ВНУ ім. Лесі Українки – Попик Ірина Володимирівна провела надзвичайно захоплюючий тренінг «Цілепокладання та тайм менеджмент». На 19:00 на всіх учасників чекав майсте-клас із бальних та латино-американських танців, який проводив хореограф Кашевський Олександр Васильович. 14 червня відбулися змагання з пляжного волейболу між учасниками літньої школи. Після обіду практичний психолог психологічної служби ВНУ ім. Лесі Українки – Попик Ірина Володимирівна провела корисний і водночас цікавий тренінг «Публічний виступ». Ввечері учасники знову відвідали майсте-клас із бальних та латино-американських танців. 15 червня учасники прослухали лекцію капелана ВНУ ім. Лесі Українки – отця Михайла. Не забували студенти і про активний відпочинок на о. Світязь. 16 червня відбулось підбиття підсумків роботи Всеукраїнської літньої школа органів студентського самоврядування і закриття школи. Після приїзду до Луцька для учасників школи була проведена екскурсія старим містом.

Всі учасники висловили особливу подяку ініціатору і організатору Всеукраїнської літньої школа органів студентського самоврядування Цапук Яні Володимирівні, яка завдяки своїй активності і відповідальності організувала не тільки корисну і плідну працю і збагатила досвід студентів в сфері написання і реалізації проектів, а й забезпечила гарний, змістовний відпочинок, від якого залишились тільки позитивні враження. 

Цапук Яна Володимирівна і весь оргкомітет школи хоче подякувати ректору Волинського національного університету ім. Лесі Українки –  Коцану Ігорю Ярославовичу  і всій адміністрації, а також губернатору –  Клімчуку Борису Петровичу за підтримку і допомогу в реалізації проекту.


Вітальне слово ректора ВНУ імені Лесі Українки Ігоря Коцана:


Тренінг «Фандрайзинг для органів студентського самоврядування»:


Майстер-клас з бальних та латино-американських танців від хореографа ВНУ ім. Лесі Українки Олександра Кашевського:


«На хвилях Світязя ми не прощаємось, на хвилях Світязя ми зустрічаємось...»:


 Терешко Любов

Переглядів: 508 | Додав: MrBeen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0