Живи, насолоджуйся, досягай...

Опитування
Чи потрібна на цьому сайті електронна бібліотека
Всього відповідей: 318
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
З Новим Роком
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Квітень » 11 » «ТИЖДЕНЬ МИСТЕЦТВ на РГФ»!
15:18
«ТИЖДЕНЬ МИСТЕЦТВ на РГФ»!

На факультеті романо-германської філології минув неймовірний тиждень, а саме «ТИЖДЕНЬ МИСТЕЦТВ на РГФ»! 

Студенти, викладачі та випускники  в рамках щорічного святкування тижня факультету підготували цікаву програму присвячену різним видам мистецтв.

І це не були лише розваги!

Ось уже вдруге тиждень розпочався вшануванням пам’яті Квітки Цісик, американської співачки українського походження.  Студенти українською та англійською мовами виконували пісні з її репертуару, а також підготували серію відеосюжетів, які ще краще познайомили усіх присутніх на заході з неповторною Квіткою.

Другий день, який мав назву «Весняний Вернісаж», розкрив усі таланти та здібності факультету. Коридори, аудиторії та фойє головного корпусу перетворились на мистецьку галерею. Неймовірні виставки картин, художнього фото та інших робіт як студентів так і викладачів не залишили байдужими нікого.

А ввечері на факультет чекала іще одна незабутня подія – конкурс краси та грації «Міс РГФ 2011». Шість чарівних красунь та дружня команда активістів факультету подарували усім присутнім масу позитивних емоцій та вражень. А переможницею конкурсу стала студентка 5 курсу – Гладун Вікторія.

Третій день, день присвячений кіно, теж вирізнявся своєю неординарністю. А розпочалось усе з кулінарного поєдинку! Актова зала головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки перетворилась на такий собі ресторан! Британське чаювання, французький пиріг, німецькі закуски, улюблена страва усіх студентів – омлет, неймовірні салати – все це кожен присутній міг скуштувати безкоштовно.

А далі ще веселіше! День продовжив конкурс пісень у стилі «Кантрі». Неймовірні пригоди ковбоїв, шалені перегони, пристрасні історії кохання – такі сюжети через танець та пісню студенти доносили до глядачів. І не можна було позаздрити членам журі, котрим довелось обирати кращих з кращих.

З нетерпінням усі чекали четверга, котрий був присвячений театру. Чотири години поспіль тривав театральний вернісаж, що підготували студенти та викладачі факультету. Дівчата в розкішних сукнях, хлопці у фраках, феї, Червона Шапочка, Попелюшка та інші герої блукали коридорами в очікуванні свого феєричного виходу!

А завершився тиждень традиційним звітним концертом студентів, викладачів та випускників факультету. І знову ж таки в актовій залі пролунали українські народні пісні, світові хіти естрадної музики, і навіть альтернавна музика, студенти демонстрували різні стилі танцю, а наостанок заспівали пісню з репертуару Майкла Джексона, котра стала гімном факультету – «We Are the World».

Ось таким він був – Тиждень Мистецтв на РГФ, та це далеко не все…

Івлюшкіна Наталія

Переглядів: 555 | Додав: MrBeen | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0