Живи, насолоджуйся, досягай...

Опитування
Чи потрібна на цьому сайті електронна бібліотека
Всього відповідей: 318
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
З Новим Роком
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 1 » Міжнародний пленер у Коблеві – це традиція, що свідчить про ефективну, змістовну та згуртовану роботу НССу!
14:09
Міжнародний пленер у Коблеві – це традиція, що свідчить про ефективну, змістовну та згуртовану роботу НССу!

   Днями завершився VI Міжнародний пленер Національного студентського союзу, що зібрав близько 150 лідерів з України, Німеччини, Іспанії та Росії!


   Окрім рекреаційно-оздоровчих заходів програма передбачала ряд лекцій, тренінгів та семінарів, на яких обговорювались  найбільш актуальні проблеми сучасного студентства, зокрема проректор Національного університету Львівська політехніка – Рашкевич Юрій Михайлович обговорював з учасниками впровадження в українську систему освіти Болонського процесу, порівнюючи український механізм з досвідом європейських колег.

   Президент НССу, Анатолій Ігнатович провів семінар-нараду з учасниками, зауваживши, що основна мета самоврядних організацій – захищати права студентів і ще раз акцентував увагу на змінах до нової редакції Закону України «Про вищу освіту».

    Плідним був діалог учасників з членом наглядової ради, кореспондентом газети «День»- Аллою Дубровик, котра розповіла про шляхи співпраці ОСС зі ЗМІ.


    20ту річницю незалежності України учасники відсвяткували дуже яскраво – спочатку відбувся святковий квест і флешмоб у вишиванках, а ввечері присутніх повеселила команда КВК з НУЛП.

    На закритті пленеру студенти отримали сертифікати учасників та домовились про подальшу співпрацю.

    Приємно, що традиція збирати лідерів самоврядування дає щороку «безцінні плоди», такі, як спільні проекти, обміни, конференції, об’єднуючи молодь України!


     Висловлюємо вдячність усім, хто взяв участь в організації та проведенні тренінгів та семінарів, а також тим, хто їх відвідував!

Голова Студентської ради

ВНУ ім. Лесі Українки

Яна Цапук

Переглядів: 328 | Додав: MrBeen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0